Persoonlijk

Welkom op Angiejj.nl

Ik roep het echt al zo lang dat ik mijn eigen lifestyle blog wil. Na zo ongeveer 75 pogingen heb ik een domeinnaam gekocht. In dit artikel vertel ik jullie wat over mijzelf en mijn blog!

Wie ben ik?

Mijn naam is Angela en ik ben het gezicht achter deze blog! Ik heb meerdere chronische ziektes: Prikkelbare darm syndroom, Fibromyalgie, Astma, Hyperventilatiesyndroom, ADHD &Developmental Coordination Disorder. Laat ik mij hierdoor kisten? Absoluut niet! Ik probeer het mooiste van het leven te maken.

Ik werk part-time als BSO juf met ontzettend veel liefde! Ook pas ik regelmatig op neefjes, nichtjes & mijn petekindjes. Ik ben gewoonweg helemaal dol op kinderen.

Wat ga je hier vinden?

Ik ga schrijven over alles wat ik leuk en/of interessant vind, maar ook waar ik mij mee bezig houd. Daarom categorizeer ik mijn blog ook als een life- & mindstyle blog, met een dosis fashion want ik ben dol op kleding!

Momenteel ben ik ontzettend druk bezig met een gezondere levenstijl, juist omdat ik zoveel chronische ziektes heb. Hier ga je uiteraar een aantal blogposts over kunnen vinden in de toekomst!

Ik heb er zin in! Veel leesplezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *