Persoonlijk

Doelen voor 2020

Goede voornemens zijn nooit echt mijn ding geweest, daarom heb ik eigenlijk altijd zoveel mogelijk met doelen gewerkt. Ook voor 2020 heb ik weer doelen gesteld voor mijzelf!

Meer rust en regelmaat

Ik merk dat ik de laatste paar maanden enorm moe ben en maar door wil blijven gaan. De puf om te koken heb ik niet meer, huishoudelijke taken (stofzuigen enzo) kwamen er ook niet meer van. Ik was gewoon helemaal op. In 2020 wil ik beter voor mezelf gaan zorgen. Meer rust en regelmaat lijkt me daarin een goede stap!

Op vakantie gaan

In 2019 hebben Corné en ik onszelf niet echt een vakantie gegunt. Aankomend jaar wil ik dan ook zeker op vakantie gaan! Ik zit zelf te denken aan Praag, Londen of Parijs. Stiekem kijk ik er nu al naar uit!

Elke week een blogpost online zetten

Dit was mijn idee al vanaf dag 1 dat ik mijn blog startte, helaas liep niet alles volgens plan. Maar in 2020 gaan we er gewoonweer voor! Ik wil in 2020 elke week een blogpost online zetten en meer tijd besteden aan mijn blog. Ook wil ik elke maand een maandoverzicht online zetten. Een soort dagboekje met de highlights van de afgelopen maand!

Meer leuke dingen doen met de mensen waar ik om geef

Afgelopen jaar heb ik meerdere mensen verloren en dat heeft mij doen beseffen dat het belangrijk is om leuke dingen te doen met de mensen waar je om geef. In 2020 wil ik meer tijd besteden aan mijn familie, mijn vriend en mijn vrienden.

Een gezondere lifestyle

Kom ik toch weer een beetje terug op mijn eerste doel (meer rust en regelmaat). Een gezondere lifestyle staat erg hoog op mijn verlanglijstje. Elke keer stel ik het weer uit en daar moet ik echt mee stoppen! In 2020 moet ik er echt voor gaan: Een gezondere lifestyle! Om mijzelf extra te motiveren maak ik er een serie van op mijn blog!

Let’s do this!

Dit zijn mijn doelen voor 2020! Niet te geloven hoe snel het jaar is gegaan. We gaan van 2020 een top jaar maken! Wat zijn jouw doelen voor 2020?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *