Persoonlijk

Bye 2019, Hello 2020

Het is vandaag de eerste dag van 2020. Dat betekend heel veel familiebezoek afleggen en heel vaak ‘de beste wensen’ zeggen. Wat gaan jullie vandaag doen?

Gisteren hebben Corné (mijn vriend) en ik samen oud & nieuw geviert. Dit jaar hadden we geen zin in een groot feest met veel mensen en wilde we gewoon gezellig samen zijn. We hebben oliebollen gegeten, wijn gedronken en tv gekeken. Gewoon saampjes, gezellig op de bank. Het was een heerlijk rustige en relaxte oud & nieuw.

Om 12 uur hebben we familie gebeld en een fijn nieuwjaar gewenst. Daarna zijn we lekker naar buiten gegaan om naar het vuurwerk te kijken. Zelf hebben we alleen sterretjes aangestoken, dat is meer dan genoeg vuurwerk voor mij. Maar het vuurwerk dat anderen afstoken was wel heel erg mooi om naar te kijken!

Vandaag gaan we dus op familiebezoek. Zoals elk jaar hebben we weer een hele lijst omaf te werken. Iedereen in mijnfamilie is zo’n beetje gescheiden, dus ik moet naar mijn moeder, vader, opa, oma 1, oma 2 en mijn zusje toe, daarna moeten we nog naar Corné zijn vader. Nu hoop ik stiekem dat mijn moeder en zusje bij oma zitten. Dat scheelt een hele hoop rijden!

Laten we er in ieder geval een prachtig jaar van maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *