Boeken

Kookboek Vol Smaak

Sinds een paar weken ben ik opzoek naar kookboeken, zodat ik nieuwe recepten kan uitproberen. Onlangs liep ik door de Albert Heijn en zag ik dat de allerhande een kookboek had uitgebracht! Deze nam ik dan ook mee!

De Layout

De layout vind ik erg prettig. De recepten zijn niet heel lang, wat ik prettig en overzichtelijk vind. Ook is er een lijst met ingrediënten aanwezig. Dat er een pagina-groote foto aanwezig is vind ik ook echt fantastisch. Ik vind het erg prettig om te zien hoe een recept eruit komt te zien. De kleine samenvatting / beschrijving bij het recept vind ik ook erg prettig. Dan weet ik wat mij te wachten staat!

Het boek is ingedeeld in verschillende categorieën, met daaronder enkele sub-categorieën. Zo kan je alles makkelijk vinden in dit boek! Echter is er geen uitgebreide inhoud aanwezig, waardoor je alsnog een beetje moet bladeren om een recept te vinden.

De recepten

Er staan echt ontzettend veel recepten in dit kookboek. De sambalboontjes zijn tot nu toe mijn persoonlijke favoriet. Er staat ook voor ieder wat wils in dit boek. Van vleesgerechten tot vegetarische & veganistische recepten. Dit kookboek is echt ontzettend uitgebreid!

De recepten staan op verhaalende wijze uitgelegd, wat ik persoonlijk fijner vind dat stapgewijs. Het staat allemaal wel keurig op volgorde, waardoor het makkelijk te volgen is!

Wat vind ik ervan?

Ik heb nu al meerdere recepten uitgeprobeerd uit dit kookboek en er is nog geen enkele mislukt. Sommige smaakcombinaties vind ik wat minder maar dan pas ik ze aan op mijn smaak. Soms laat ik ingrediënten weg of experimenteer ik met het vervangen van ingrediënten. Dit boek geeft een fijne basis voor verschillende recepten.

Voor 10 euro is het echt een prima kookboek met veel variatie en voor ieder wat wils!

1 thought on “Kookboek Vol Smaak”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *